KING – DE RUSH

“Wat is dat toch, ze staan zo vroeg op, en dat iedere dag. Zien ze niet dat het nog donker is? En dan al dadelijk beginnen werken, terwijl het veel beter is om nog even te rusten en om het daglicht af te wachten? Vanwaar die haast, vanwaar die rush om iedere ochtend absoluut auto’s, autobussen en vrachtwagens te willen starten? Om met een slaapkop (zien of merken ze dat zelf niet?) aan de dag te willen beginnen, in plaats van de stilte van het laatste van de maan, en van de opkomende zon? – ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.