HAAST

Oei, ik moet me haasten, oei, ik ben al te laat, ik moet me nog meer haasten, dju ik ben gevallen, oeps ik moet weer opstaan, oei, nu moet ik me nog meer haasten, ik moet me echt heel erg haasten, ik ben al veel te laat, ja, nee, ik moet me haasten, oei nu val ik weer, oeps nu moet ik weer opstaan, verdorie ik moet me echt nog meer haasten want ik zal niet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.