VIJF MILJOEN

In bijlage onze offerte voor 5.000.000 (vijf miljoen) plastiek draagtassen. Wij beseffen dat deze hoeveelheid voor uw zaak veel te veel is, maar daar trekken wij ons niks van aan. We weten dat u draagtassen nodig heeft en dat u dus niet anders kan dan deze bestelling bij ons goed te keuren, en we willen u deze veel te grote hoeveelheid absoluut in uw nek draaien.
U mag, mits betaling van de huurgelden, gebruik maken van onze magazijnen om de 10.000 (tienduizend) kartonnen dozen, met telkens een inhoud van 500 (vijfhonderd) draagtassen, te stapelen. Wij leveren op afroep, mits voorafgaande betaling van de transportkosten. De huurgelden voor de opslag dienen telkens voor het eind van de maand voldaan te worden.
U dient, bij de bestelling van de draagtassen, onverwijld een voorschot van de helft van het factuurbedrag van de 5.000.000 draagtassen over te maken op onze rekening xxx. Bij niet tijdige betaling rekenen wij tien plus tien procent verwijlinteresten aan. U kan de bestelling niet annuleren.
U dient, eveneens onverwijld, het ontwerp en de kleuren van de draagtassen goed te keuren. Wijzigingen aan de layout kosten u xxx per vierkante centimeter en opmerkingen moeten binnen het uur aan ons bezorgd worden.
De kwaliteit van onze draagtassen is twijfelachtig, maar u krijgt geen garantie.
De kwaliteit van de inkt op onze draagtassen is eveneens twijfelachtig, maar ook daar krijgt u geen garantie op.
Dat uw gegevens over tien of twintig jaar veranderd zullen zijn, en dat uw overblijvende draagtassen dan onbruikbaar zullen geworden zijn, daar hebben wij lak aan.
Dat deze 5.000.000 draagtassen slecht zijn voor het milieu, daar trekken wij ons ook niets van aan. Dat is uw verantwoordelijkheid. U was, met uw verzoek om een offerte, immers vragende partij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.