KING – HET HONDENLEVEN

Wat denken ze wel? Ze blijven zo maar een ganse dag weg en dan komen ze onaangekondigd weer naar huis. Ze zetten me buiten, ze laten me binnen, buiten, ze vullen mijn bak met korrels en trekken de deur dicht en hier zit ik weer, alleen, buiten. Verdorie, het regent, dat weten ze toch? Waar zijn ze naartoe? Hoe lang blijven ze weg? En ik?

Ze zijn mijn wandeling vergeten. Echt. Ze hadden het te druk. Het is hier een aan- en afrijden geweest van vrachtwagens en ik geef toe dat ze echt geen tijd hadden. Maar mijn wandeling is belangrijk, ik moet van tijd tot tijd eens aan het gras langs de paden ruiken, dat weten ze toch?

Geeuw. Naar mijn wandeling kan ik al drie dagen fluiten. Ze liggen nu languit voor de televisie. Geeuw. Zucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.