OVERAL

Over wat dan? Over de tjokvol gevulde dagen? Over de verkopen via email? Over al de vragen van klanten? Of over de koeien die tot over hun knieën in de modder stonden? Hebben koeien knieën? Of over de tuinman die in een tent woont en dat dat geen fabel is? Of over de ellenlange lijsten en lijsten en lijsten? Of over die verpleegster die een maagbloeding had, omdat ze zelf veel te lang pijnstillers bleef slikken om aan het werk te kunnen blijven? Of over die vriendin die overleden is en niemand weet aan wat? Over al haar vrienden, in lange rijen voor het uitvaartcentrum? Of over de pluizige paarse bloemen? Over de boer in het tuincentrum? Over Freddy die chauffeur is in bijberoep en twee dagen per week planten rondbrengt? Over de jonge man die zegt ‘Die moto is vooral voor mijn vrouw,’ maar haar krijg ik niet aan telefoon, en de bestelbon staat op zijn naam? Over de kerstlichtjes bij Ben, ze hebben de vorm van een groot hart en ze blijven tot volgend jaar hangen? Over de asfaltmachine hier voor de deur? Over onze Max die, vrolijk huppelend en altijd goedgezind, weer eens een druivelaar tot beste vriend gemaakt heeft? Of over het verkeersongeluk gisteren, op de A12? Ja? Nee? Misschien? Over wat dan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.