FIJN STOF

Geachte heer Hoofd-Administor van de Geëerde Afdeling Controle van de CijferPlichtigen.
Vandaag is het 10 mei en ik kom tot de ontdekking dat ik de volledige in- en uitgaande Administratie van de Maand April nog moet verwerken.
Ik wens me bij deze alvast te verontschuldigen voor de Laattijdige Indiening van de Nodige Papieren en Cijfers.
Ik hoop dat U het me kan Vergeven en dat er geen Boete zal volgen.
Behalve een Verkoudheid, een Allergie en de Traditionele HoogSeizoendrukte, heb ik geen Geldig Excuus.
Indien nodig bezorg ik U een Attest van de Huisarts. Ik moet dan eerst Tijd vrijmaken om Online een Afspraak te maken, en vervolgens moet ik me IRL naar het Kabinet van de Huisarts begeven, om me te laten Onderzoeken.
Eigenlijk zou dat me wel passen: misschien kan de Arts me dan ook een nieuwe Puffer voorschrijven, een Betere, misschien, want mijn Allergieën worden erger en erger. Mogelijk is dat te wijten aan die nieuwe Riemen Papier, of aan het Nieuwe Stof dat door onze Nieuwe Printer mijn Lucht wordt Ingeduwd.
Mogelijk heeft u hier Ervaring mee, of heeft U een Gouden Raad voor mij? U, nog meer dan alle Anderen, heeft immers Dag en Nacht te maken met Riemen Papier en met Printers en Scanners. Ik zou Uw Mening dan ook heel erg Appreciëren!
Maar vandaag noch morgen kan ik die Afspraak maken. Ik moet immers Hoogdringend, Allereerst, Prioritair en Absoluut die Administratie verwerken. Een vraag: Waarom lijken al die Documenten zo sterk op Elkaar? Heeft dit dan nog zin?
Ik geef U een Voorbeeld. Ik hou het kort!
xxx.xx / xxx.xxx / xx.xx / x.xxx / xxxx / xx.x / .xx / .xxx / xxx.x
En Zo Voort.
Ik zie er Het Nut niet van in!
Kunt U Verduidelijken? Of kunt en wilt U me Tools en Motivatie aanreiken, om dit in de Toekomst Vlotter te laten Verlopen?
Hopend op Uw Begrip, met Dank voor het Geduld en met een Diepe Buiging voor U, Geëerd Hoofd van de Geëerde Afdeling Controle van de CijferPlichtigen.
HoogAchtend,
E-Nummer BE0XXX.XXX.522

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.