WE ZIJN BELEEFD EN VRIENDELIJK, NIETWAAR (REEKS: STRAAT 13)

VH

Hij zegt:
‘Meneer en mevrouw dit is een goede investering, u mag het van mij aannemen, ik ben duizend procent te vertrouwen, ik kan dat bewijzen, ik heb veel klanten, er zijn veel mensen die weten dat ik te vertrouwen ben, en ik ben altijd vriendelijk, meneer en mevrouw, ik heb daarvoor gestudeerd, ik kan u alles verkopen zolang ik maar vriendelijk ben, meneer en mevrouw, en zolang ik beleefd en betrokken vraag u het met u gaat en zolang ik daar maar wat ‘aahs’ en ‘oohs’ aan toevoeg weet u dat ik te vertrouwen ben, meneer en mevrouw, en dat de investeringen die u straks bij mij zal doen, dat dat de beste zijn, meneer en mevrouw.’

En hij zegt:
‘Ik zou zo zeggen, vijftigduizend, lijkt u dat goed, of zal ik er honderdduizend van maken, met een opbrengst van minimaal en met een termijn van minimaal en wilt u dan hier even tekenen en dit is het rekeningnummer, meneer en mevrouw, u mag dat bedrag vandaag nog, en wilt u dan ook hier nog eens tekenen, meneer en mevrouw, dat ik op uw uitdrukkelijk verzoek hier bij u heel mijn uitleg, meneer en mevrouw, en er staan toch mooie prenten in onze brochures, brochures, brochures, kijk eens hier, de manuscripten, de fijngetekende prenten, de brieven, er is ook sprake natuurlijk van koningen en koninginnen en prinsen en prinsessen zus en zo, meneer en mevrouw, en van de uitstalramen in de musea, ja, natuurlijk, echt waar, ze zijn waardevol en ze zijn belangrijk, vandaar ook het grote succes van de tienduizenden, meneer en mevrouw, wilt u dan hier nog eens vriendelijk uw handtekening? en u ook? ja, dank u, prima, het is maar dat u het gevraagd heeft, nietwaar?’

En hij zegt:
‘Natuurlijk, ik zal daar voor zorgen, alsof het van mezelf, nietwaar, meneer en mevrouw, u zal zien, ik ben duizend procent te vertrouwen, wat zeg ik, tienduizend, veel mensen kunnen dat beamen, ik ben tegen iedereen zo vriendelijk en beleefd en de aahs en de oohs, natuurlijk, vanzelfsprekend, dat is wel straf wat u daar allemaal meegemaakt heeft, ja graag, nog een kopje koffie, maar over een kwartiertje moet ik echt vertrekken, naar de volgende klanten, natuurlijk, die investeringen zijn een groot succes omdat wij zo beleefd zijn, en vriendelijk, en aah en ooh rollen uit onze monden, wij hebben veel ervaring, wij zijn echt beleefd en super vriendelijk en absoluut betrokken, wij weten hoe het moet, nietwaar.’

(afbeelding: het internet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.