2 gedachten over “EEN SIGAAR”

  1. Heeft hij de pijp aan Maarten gegeven dan? 🙂
    Prachtig schilderij overigens, ik kende het niet, maar zo eentje waar je een uur naar kan kijken…

    1. nee, Jef was zijn pijp efkes beu 🙂 En hij was slechtgemutst.
      Ja, ik hou van Turner. Ik zag ‘hem’ een paar jaar geleden in Parijs. Indrukwekkend en af en toe denk ik er aan terug, zoals vanochtend. Het heeft helemaal niks met de tekst te maken. Ik zette hier nog al eens een afbeelding van werk van hem – volg de tag .https://anderewoorden.be/tag/turner/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.