IETS

Dag 5.
Iets zweeft over de schermen. Het maakt een trillend geluid.
Malcolm schreef een nieuw app en slaagde erin om zoemende geuren te verspreiden. De mensen ademen deze in en uit en in en uit en delen zich te pletter over de herinneringen die de reuk bij hen oproept.
Voor anderen, de nieuwe generatie, zijn de geuren onbekend. Zij zijn verrast door de gewaarwording en delen wat die de scents bij hen oproepen; bij de ene is dat een droom over een knalrode auto, bij de andere over een nooit in het echt geziene horizon. Iemand probeert om, met beide handen, een geur vast te grijpen en is verbouwereerd: het lukt niet. Hij dient klacht in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.