DE KRIJTSTREPEN

Secretaris, wat vond je er van? Heb ik rake woorden gezegd, of niet? En ze waren toch erg aandachtig? Met hoeveel waren ze? Hoeveel, zeg je? Dertig procent meer dan gisteren? Niet meer? Ben je zeker? Dat valt wat tegen. Morgen wil ik veertig procent meer. Dan vandaag. En ik vind dat de rijen wat rechter moeten zijn. Misschien moeten we de krijtstrepen duidelijker trekken? Ja, al zeg ik het zelf, dat is een goed idee, zeg tegen de volgers dat ze dikkere krijtstrepen moeten trekken. Misschien gele in plaats van die witte van deze week. Ja ik denk wel dat dat zal helpen. En ik wil een andere microfoon. Noteer dat maar. Nee, noteer een hele nieuwe geluidsinstallatie. Wat zeg je? Dat weet ik niet, man. Jij bent de secretaris, zorg er voor. Ik wil dat het in orde is tegen morgen. En andere inkt voor de prospectussen. Ander papier, ook. Wat? Het moet gezag uitstralen, natuurlijk. Papier? Ja, natuurlijk kan dat, ben jij dom of wat? Zorg er voor. Ik zal het wel bekijken en goedkeuren. En ik wil morgen veertig procent meer, vergeet dat niet. Zet de ronselmolen onmiddellijk in gang. Nu. Wat doe je hier nog? Starten, zeg ik.

(Ik denk dat dit een nieuwe reeks wordt. Reeks nummer 8651. ‘De Krijtstrepen’. De ‘De’ moet. Wie weet. Goeie titel, goed idee. We’ll see.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.