DE FRITKOTACTIE

Dit is de fritkotactie en je hebt een Coca-Cola gewonnen, gefeliciteerd!
Bij de Coca-Cola die je gewonnen hebt zit een bonnetje, daar kun je nog zes andere Coca-Cola’s mee kopen aan verminderde prijs!
Je kunt die goedkope Coca-Cola’s vervolgens uitdelen aan jouw vrienden. Op ieder flesje kleeft een bonnetje, zodat die vrienden nog een extra gratis Coca-Cola kunnen krijgen, en daar zit weer een bonnetje bij voor nog eens zes andere Coca-Cola’s aan verminderde prijs!
(Ooit al eens geprobeerd om ‘Coca-Cola’ vaak in een tekst te schrijven?)
(U ziet misschien dat wij àl die ‘Coca-Cola’s’ met twee hoofdletters schrijven?)
En als je op dit knopje drukt, dan krijg je het mooiste Coca-Colafilmpje aller tijden op je scherm, je kunt het honderd keer bekijken, dan krijg je een extra bonnetje. Je kunt het ook op groot scherm afspelen, dan krijg je nog een extra bonnetje. Je kunt het thuis in loop op je televisie laten spelen, dan krijg je nog een bonnetje. Je kunt het aan honderd vrienden doormailen, dan krijg je nog een bonnetje.
(Ondertussen zwaait iemand met een whiskyfles.)

Dit is nogmaals de fritkotactie en jij hebt een Coca-Cola gewonnen, gefeliciteerd!
Je kunt onze flesjes en blikken verzamelen. Je kunt onze glazen verzamelen. Wij hebben ook handdoeken, miniatuurauto’s, tafellakens, hoeslakens, pannenlappen, magneten in alle maten, voetmatten, briefpapier, posters, ballonnen, plastiek draagtassen. Overal prijkt ons schitterende logo. Je kunt er een huis mee inrichten. Dan krijg je een bonnetje voor nog veel meer Coca-Cola’s. Je kunt jouw vrienden thuis uitnodigen en hen dat filmpje nog eens tonen. Alweer een bonnetje, bingo!

(Ondertussen verzamelt twintig procent van alle mensen in zowel rijke als arme landen Coca-Cola items. Ze verzamelen bonnetjes voor gratis Coca-Cola’s en ze verzamelen bonnetjes voor Coca-Cola’s aan verminderde prijs. Zij verzamelen het filmpje voor nog meer Coca-Cola’s. Ze dansen op de muziek van de clip en dragen de Coca-Cola boodschap voort naar hun vrienden, familie en kennissen.

De fritkotactie is een succes. Iedereen danst!)

2 gedachten over “DE FRITKOTACTIE”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.