TRiiNG, TRiiNG

Goedemiddag mevrouw, bent u de baas in huis? Nee? Maar u werkt toch veel in het huishouden, ja? En heeft u een minuutje? O, maar het duurt niet lang en ik heb een mooi voorstel voor u. Ons tijdschrift is een must, er staan veel tips in en recepten en zo en het is echt iets voor de moderne vrouw. Ik kan u ons tijdschrift nu aanbieden aan een superprijs, tien maanden betalen en twaalf krijgen en u ontvangt een set keukenhanddoeken helemaal gratis en ze zijn van een uitstekende kwaliteit. Mag ik dan uw geboortedatum en kunnen we uw gegevens even controleren? En mag ik weten uit hoe veel personen uw gezin bestaat en zijn er jonge kinderen in huis of oudere kinderen en werkt u of bent u fulltime thuis? Mag ik u dan vragen me uw betaalkaartnummer te geven, dan breng ik dat dadelijk in orde, dan heeft u volgende week al het eerste nummer van ons tijdschrift in uw brievenbus. De handdoeken worden over een maand opgestuurd maar zo lang kunt u vast wel wachten hé mevrouw, ha ha ha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.