ANNICK – ONTPLOFFEN

Die ene collega die hetzelfde moet doen als ik, hij is een onmens. De ruit van zijn reachtruck is stuk (zijn eigen stomme schuld) en hij pikte de mijne. Ik moest met die van hem rijden. Vanavond, net voor ik naar huis ging, dieje gast was al weg, heb ik de sleutels van mijn reach getrokken en verstopt. Ik wil niet dat hij met mijn reach rijdt. Hij kan morgen zelf in de kou zitten en ontploffen.

2 gedachten over “ANNICK – ONTPLOFFEN”

    1. (vreemd hoe snel ik altijd ‘afscheid’ neem van een tekst. 1 keer hij hier staat, is hij niet meer van mij)
      Annick bestaat niet hoor Paul, niet in het echt. De teksten zijn het resultaat van een geheugen dat hier en daar goederen uit een zgn magazijn haalt. Sommige van die goederen staan daar al meer dan dertig jaar, of langer. Andere nog maar sinds kort.
      Bedankt dat je zegt dat je Annicks verhalen intrigerend vindt. Ze blijft nog even in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.