ANDERE-

De letters dansen. De f dolt rond de t en de e rond de r. De o tolt rond zichzelf. De m en de w vinden dat ze goed bij elkaar passen en dansen in de voorste veranda. De n en de u dansen niet, maar zitten wiebelend en giechelend te praten. De a, de i, de v en de z dragen alle vier een lange rode jurk, vinden dat cool en dansen samen. De q danst alleen, maar de b, de d en de p doen een poging tot volksdans. Ze lachen veel en proberen er de h bij te betrekken, maar die danst enkel met zichzelf. De x rust, de c en de k verkiezen de koelte van het grote buitenterras en proberen, ondanks hun verschil in grootte, romantisch te dansen. Ik denk dat ze verliefd zijn en dat ze liefst ver van de anderen blijven. De g is onvindbaar. Is die in de badkamer? Of al naar huis? De j, de l, de s en de y hebben de hele tijd tussen alle anderen door gedanst, maar zitten nu te praten. Ze willen een liedje of een gedicht  schrijven, komen echter veel letters te kort en overleggen hoe ze de anderen ervan kunnen overtuigen om mee te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.