OF AZALEA’S

MAAR HET BESTE FIETSPAD VAN DE GEMEENTE LOOPT VOOR ONZE DEUR IN IK VERKIES DE WITTE RODODENDRONS MET ANDERE KLEUREN MOET JE NIET AFKOMEN MAAR MEIKLOKJES EN ZELFS ROZEN MOGEN OOK.

EN ONDERTUSSEN DAVERT DE TREIN EN DE WIND KOMT UIT HET OOSTEN EN IK KAN HEM HOREN EN DE VLIEGTUIGEN MAAR GISTEREN OOK DE ZWALUWEN WANT ZE ZIJN TERUG UIT HET VERRE AFRIKA IK ZAG ZE BINNENFLADDEREN RECHT DE ONDERDOOR IN ZE KENNEN HET NOG.

EN DE BEUKENHAGEN KIEZEN EN ZE WORDEN GROEN EN ROOD EN SOMMIGE ZIJN DOOD OF LIJKT DAT MAAR ZO WANT DE BOVENSTE TOPJES, MISSCHIEN?

EN GISTEREN WAREN ER BERGEN, HOGER DAN DE EVEREST EN HET DEED ZEER AAN MIJN KUITEN EN MIJN ADEM SCHOOT TE KORT MAAR HEY IK OVERLEEF HET OOK DE AFDALING. DE SHERPA’S DROEGEN DE BAGAGE EN ZE BAKTEN ME EEN TAART EN DIE WAS NIET TE ZOET EN DAARNA TROK IK ALLEEN DOOR KATHMANDU, DAT GAF VERSE PIZZA MET VERSE INGREDIENTEN DIE ZE EERST NOG EVEN SNEL MOESTEN HALEN MAAR IK KREEG THEE EN HET DUURDE NIET LANG.

MAAR ER WAREN OOK DROMEN OVER HET WERK WERK WERK EN OVER DIE ENE JONGE MAN EN OVER DIE ANDERE EN ZE MOESTEN ALLEMAAL EEN INLICHTING MEVROUW EN JA IK KWAM HIER VROEGER MET MIJN SCOOTER MAAR NU HEB IK MIJN GROTE RIJBEWIJS EN IK KWAM EENS ZIEN HOEVEEL KOST DIE? EN DAN MAIL 1 MAIL 2 MAIL 3 MAIL 108 EN OEI DE COMPRESSOR WORDT OPGEZET EN OEI ER IS AL TELEFOON EN OEI DE HOND MOET NOG ETEN EN OEI MAIL 604 EN ER IS MAAR EEN DOOS EN ER ZIT NIET VEEL IN HA JA HET WAREN DE BOUTEN VOOR DIE KLANT.

MAAR HET BESTE FIETSPAD, TOCH EN DE WITTE BORDERS EN DE ENORME RODE BEUK EN EEN GROTE HAAS EN DE KALKOENEN EN DE ZWALUWEN EN HET ZEER ZELDZAME ONKRUID VAN DIE ENE MENEER, IK KEN ZIJN NAAM NIET MAAR HIJ HAD EEN RUGZAK VOL GROEN EN HIJ VROEG OF HET MOCHT, JA NATUURLIJK ZEI IK EN DE BOVENSTE TOPJES VAN DE HAAG, TOCH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.