7 gedachten over “GAAF”

  1. (deze post lokte wel wat bezoekers. Of klikkers. Via de stats kan ik zien of iemand op een link klikte. Jij bent de enige)
   Yep. We leven anno 2016. Dit is een fragment van 2016.

 1. fragmenten, jouw teksten, collages, AW-entries, mijn Toblog-posten, -tekeningen…
  allemaal 2016 fragmenten
  Eeuwigheid of tijdloosheid? Ik vrees van niet

  1. Nope. Geen eeuwigheid, geen tijdloosheid. Zoals elders net gezegd werd; de context maakt de kunstenaar. En onze context is niet de goede. Maar of ons werk daarom minder goed is? Nee. Ik vind de collages goed en ze zijn fijn om te maken. En ik kan ze niet ‘op commando’ maken. Ik denk er nog niet aan. Idem voor de teksten. Idem voor jouw werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.